// Coffee Donut!


Hello! Welcome. part of RDH & T4A.. hamba Allah yang bernama Syuhada a.k.a SINOSYU.nama pendeknya, chuu.. mata pena menjadi saksi perjuanganku. andai diri ini tiada lagi, biarkan sekelumit bingkisan ini menjadi tatapan buat perindu syahid sejati..


► شهداء
► My quotes
► اصدقاء
► My Diary


Template & Skin by : Husnaa.
Big help from : Wani | WHI | C4U | Una
Owner : Sinosyu

Klik sini, banyak entry menanti
flying
3 Dis 2016 | 3.12.16 | 0 Sweet Cupcake
assalamualaikum..

dah empat hari spm berlalu. aku masih di sini, tak tahu nak pergi mana, almaklumlah, hujan masih tak berhenti.. aku sudah mulai merindui mentari.. mentari ,, di mana kamu.. ALLAH menyembunyikan mentari lalu Dia timpakan hujan, sebenarnya, Allah nak hadiahkan sebuah pelangi yang sangat indah.. hanya hambaNya yang benar-benar beriman yang mampu sabar menanti munculnya sang pelangi. 

sahabat aku,, bagaimana kondisi kalian saat ini.. aduhh, rindu mulai bersarang di hati.. macam mana aku nak teruskan hidup kalau kalian dah jadi sebahagian hidup aku. kini, kalian sudah tidak lagi di sisi aku.. aku rebah sendirian. jatuh bangun aku tanpa kalian.. tapi, jangan khuatir kerana aku sudah sematkan kalian di lubuk hati paling dalam yang sukar sekali diusik mahupun digoyah.segala memori terpahat dalam sanubari aku. aku.... aku sayang sangat korang semuaaa!!!

andainya kau tahu, betapa besarnya kasih sayang aku padamu semua.. hanya doa yang mengiringi perjalanan kamu semua... Moga ALLAH berkati dan redai kehidupan kita.